VICENTE DEL BOSQUE FODBOLDLEJR

Vicente del Bosque og hans spanske fodboldtrænerstab gentager successen år efter år!

I 2019 var det for syvende år i træk, at Vicente del Bosques fodboldlejr blev afholdt på Mallorca, og startskuddet lød den 24. juni med fodboldbanen i Costa d'en Blanes, Calviá, som fantastisk ramme. Programmet var endnu engang sammensat af den tidligere spanske landstræner Vicente del Bosques udvalgte spanske trænere - og som det altid er tilfældet: Uanset hvor du kommer fra, og hvilket niveau du spiller på, er du velkommen. 

Fodboldlejren løber som regel over i alt seks uger - i 2019 fra den 24. juni til den 2. august - og du bestemmer selv, hvor mange uger du ønsker at deltage. Normalt er der udarbejdet i alt fire moduler, der hver især fordeler sig som følger: 

1)  Kl. 09:00 - 14:00
Fodboldlejr til en pris af EUR 200,- pr. uge *

2)  Kl. 09:00 - 15:00
Fodboldlejr, inkl. frokost, til en pris af EUR 250,- pr. uge

3)  Kl. 09:00 - 18:00
Fodboldlejr + diverse vandsportsaktiviteter i samarbejde med Calanova havn til en pris af EUR 550,- pr. uge 

4)  Fuld ugeaktivitet, inkl. indkvartering og helpension i Calanova til en pris af EUR 1.100,- pr. uge. 

Udover selve træningen af officielle Vicente del Bosque akademitrænere inkluderer fodboldlejren forsikring, vand, snack og energidrik, afsluttende leg og hygge i swimmingpool (kl. 12:30 - 13:30), Adidas fodboldsæt og et diplom. 

*  Efter den anden uge vil prisen for pkt 1) blive reduceret til EUR 150,- pr. uge. Bemærk dog, at alle priser er fra 2019, og at ændringer derfor kan forekomme til næste sæson. 

Som nævnt er fodboldlejr fastsat til at finde sted hver sommer: Så hvis du er mellem 6 og 15 år og fodboldinteresseret, bliver det nogle fantastiske uger med andre fodboldglade børn og unge fra mange forskellige lande. Også fremadrettet er der lagt op til, at det bliver en fodboldlejr fuld af træning, leg og masser af sjov, som du bestemt kan glæde dig til!


Følg med på Facebook

bubble