Om BEST OF konceptet

BEST OF konceptet blev skabt i 2012 og er oprindeligt et danskudviklet koncept, der i dag er repræsenteret og synligt i 28 kommuner i Danmark, hvor flere er på vej.

BEST OF Palma er den første internationale satsning, men også på europæisk plan er flere byer undervejs - bl.a. i Storbritannien og Tyskland. 

BEST OF konceptet er født med et klart mål: At skabe vækst i din by / kommune, skaffe flere besøgende i butikker, restauranter og til diverse begivenheder og styrke samhandel virksomheder og institutioner imellem.

Derudover ønsker BEST OF at skabe en stolthed og fællesskabsfølelse, der både kan og vil få betydning for brandingen af din by og dens omegn, og som desuden virker tiltrækkende på nye borgere og forretningsmuligheder.

BEST OF præsenterer et stort og stærkt udvalg af alt det bedste inden for erhverv, shopping, sport og kultur, seværdigheder og oplevelser, uddannelse og meget mere. 

Er du interesseret i at udvikle BEST OF DIN BY, er du velkommen til at kontakte indehaveren bag konceptet til en uforpligtende snak om mulighederne. 

content/985cb212-ef3e-4482-87ad-24526ff858ae.jpeg

Jørn Simmenæs 
Indehaver af BEST OF

M:  +45 2511 9925 
W:  www.upfront-co.dk 
E:   info@upfront-co.dk

bubble