Om BEST OF Palma

BEST OF Palma er et dynamisk site, der på sigt vil fungere som den bedste blanding af et turist-/ infosite og et omfattende erhvervsregister, hvor intet mindre end det bedste af det bedste er samlet. Med BEST OF Palma får du dermed et stærkt udvalg af Palmas og Mallorcas allerbedste i én og samme onlineportal – hvad enten det er inden for virksomheder og butikker, hoteller og restauranter, sport og kultur, seværdigheder og begivenheder, oplevelser og nydelse…og meget mere.

BEST OF Palma kobler mennesker og forretning. Vi samler de bedste profiler i ét online erhvervsregister og sætter dig i kontakt med engagerede og fagligt kompetente mennesker, som kan bringe dig tættere på de rigtige beslutninger og hjælpe dig med at finde de løsninger, du har brug for. Alle virksomheder i erhvervsregistret er specielt udvalgt til at figurere på netop BEST OF Palma, fordi de kan give dig det bedste af det bedste. 

Langt de fleste virksomheder og privatpersoner verden over finder i dag deres oplysninger ved at surfe på nettet. Idéen bag BEST OF Palma er, at det skal være let for borgere og institutioner at finde hinanden, hurtigt for forbrugere og forretninger at finde sammen og enkelt for leverandører, butikker og privatpersoner at indgå i et fællesskab, hvor det bedste af det bedste er fællesnævneren inden for alt fra sport og kultur, oplevelser og nydelse – og meget mere.

Fremover vil du kunne finde et stærkt udvalg af alt det bedste fra Palma og Mallorca - lige her. På sigt vil du her kunne finde eksperter med hurtige og klare svar på dine spørgsmål - uden at du skal lede flere forskellige steder. Desuden bliver BEST OF Palmas erhvervsregister hele tiden udbygget med nye og spændende brancher, virksomheder og ugentlige firmaprofiler, så det fremover vil inkludere alt fra advokater og bagere til ejendomsmæglere, frisører og massører + malere, tømrere og yogaundervisere. Alt sammen for at give dig et stærkt og samlet overblik over de bedste virksomheder i byen og dens omegn. 

Derfor: Hvis du er leverandør, forretnings- og erhvervsdrivende, hotelejer, restauratør eller kulturinstitution med fokus på den højeste kvalitet og bedste service, er BEST OF Palma det optimale valg i din reklame- og mediestrategi. Vores mål er at være et centralt og attraktivt samlingspunkt for både de ca. 900.000 fastboende og omkring 17 millioner turister på Mallorca, der alle fremover vil være fuldstændig klar over, at BEST OF Palma kun samler det bedste af det bedste.

Selvfølgelig er det stadig tilladt at google, men … brug gerne BEST OF Palma i fremtiden. Vi er lige her. Tæt på dig. Klar til at servicere dig bedst muligt. 24 / 7 / 365. Med løbende opdateringer, nyheder og masser af eksponeringer og besøgende. Desuden er hensigten på den lange bane konstant at udvikle og udbygge portalen med nytænkende og kreative tiltag – til glæde for både de besøgende og de mange indehavere af en profil på sitet.

Som profilkunde på BEST OF Palma får du: 

 • Oprettelse i erhvervsregister
 • Teasertekst/ Præsentation inden for din specifikke branche
 • Præsentationsprofil af din virksomhed/ butik/ restaurant el.lign. med billeder
 • Gratis udsendelse af nyhedsbreve til flere tusinde potentielle kunder i hele verden – blandt en samlet målgruppe på fastboende øboere og mere end 17 millioner årlige turister
 • Nyhedsskrivning om din virksomhed/ forretning
 • Forsideeksponering i rotation
 • Profilering på Facebook som bl.a. ’Ugens profil’
 • Direkte link, der leder vores følgere til dit website
 • Vejvisning til din virksomhed fra vores platform
 • Facebook-feed på din profil
 • Logo på vores onlineportal
 • Inspiration til salgs- og marketingtemaer
 • Automatisk en del af det internationale BEST OF projekt.

Kunne du tænke dig at blive en del af BEST OF Palma, er du altid velkommen til at kontakte Jeannette Fejerskov for en uforpligtende snak om mulighederne. 

content/1760eee1-bb2d-4701-bd64-ed087666fbee.jpeg

Jeannette Forsberg Fejerskov
Indehaver BEST OF Palma, administration, salg og marketing

M:  +45 2424.7780
E:   j@skplus.dk 

bubble